Dierenartsen

Elly EbbensP1100670
In het voorjaar van 2005 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht in de gezelschapsdieren. Na een korte waarneming in een eenmanspraktijk heb ik in Dierenziekenhuis Rotterdam gewerkt. Hierna heb ik nog even in een andere praktijk gewerkt om in 2007, samen met Hans, Dierenartsenpraktijk Overschie te beginnen.

Ik kom uit een dierenartsengezin en heb als kind al aan de behandeltafel meegekeken. Je zou kunnen zeggen dat het dierenartsenbestaan mij met de paplepel is ingegoten. Met veel plezier en grote interesse in dier en eigenaar sta ik voor u klaar !

Harry Ebbens
Ik ben de vader van Elly. Na 25 jaar allround-dierenarts te zijn geweest in mijn eigen praktijk te Scherpenzeel ben ik nu aan het afbouwen. Toen mijn dochter vroeg mee te helpen in haar praktijk was ik direct enthousiast. Haar broer heeft ook een dierenartsenpraktijk. Ik werk 1 dag per week bij Elly en 1 dag bij haar broer. Zo blijf ik lekker bezig en hoef ik het mooie vak van dierenarts niet te missen.

Hans Mijnster
Sinds 2002 ben ik Dierenarts. Na een studie in Rotterdam heb ik net als Elly in Utrecht diergeneeskunde gestudeerd. Daar hebben we elkaar ook leren kennen en is iets moois opgebloeid.
Naast onze praktijk heb ik nog activiteiten in veterinaire voedselveiligheidssytemen ontplooid en ben ik jurist. Dit verklaart wellicht mijn voorliefde om altijd actuele vakliteratuur ‘op de plank’ te krijgen en (soms tot vervelens toe) de kwaliteit te bewaken. Gelukkig is onze kwaliteit niet gebaseerd op papieren onzinblaadjes met vinkjes en handtekeningen maar snappen wij waar het echt om gaat; de zorg voor uw dier !
Sinds de verhuizing naar ons mooie nieuwe pand is mijn kantoortje een volwaardige spreekkamer geworden. Ik ben veel in de operatiekamer te vinden. Ik heb de betere nascholing op het gebied van chirurgie gevolgd en hou dit vakgebied bij.